Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерці пройшов тренінг для жінок «Ефективна комунікація в громаді»

15 лютого у приміщенні Білозерської районної бібліотеки пройшов тренінг   «Ефективна комунікація в громаді»  для жінок Білозерського району.

Учасниці дізнались про складові успішної комунікації та бар’єри, які виникають при встановленні контакту.

Тренерка Інна Корміленко відмітила, що  80% успішності розуміння один одного залежить від невербальної комунікації, тому з жінками на практиці відпрацьовували жести, міміку, досліджували вплив особистісних кордонів на встановлення контакту.

За допомогою цікавих вправ та завдань учасниці з’ясували як люди сприймають один одного, і як це суттєво впливає на контактність. Проаналізували над якими рисами характеру, зовнішніми характеристиками потрібно ще працювати, у разі необхідності.

 

 

Також, дівчата  вчились доносити свою думку до співрозмовника, що є досить непросто.  «Кожна людина формує собі картинку, через призму власного досвіду та особистісних характеристик, – говорить тренерка Інна Корміленко. – Тому на завдання «намалювати собаку» – в результаті отримали собак абсолютно різних за розміром, кольором, породами, тощо. Це завдання чітко показало присутнім, що кожна особистість мислить індивідуально. І в кожного з нас своя, індивідуальна реальність, яка суттєво відрізняється від інших.»

Під час тренінгу учасниці розібрали техніку активного слухання та діалогу, тренувалися констатувати факти безоціночно та без суджень, ознайомилися із аудіальним, візуальним та кінетичним типом сприйняття особистості.

Тренінг був дуже насиченим. Але атмосфера, як завжди була драйвова та весела. Жінки були відкриті, активні, усміхнені, настроєні на роботу.

У кінці тренінгу, на присутніх чекав сюрприз. Найактивніша учасниця отримала подарунок від тренерки – смачні цукерки, які дісталися молодій мамі, яка вперше відвідала такий захід.

Наступний тренінг «Як згуртувати людей в ефективну команду» для жінок відбудеться 29 лютого в Білозерці. Реєстрація досупна за посиланням : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ4ycggD8_y2_hfWyLtTWWm7RSDgbZvmH

Тренінги для жінок проходять в рамках проекту «Створення можливостей для соціальної згуртованості», що реалізується ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансування Європейського Союзу через International Alert у партнерстві з Thomson Media.

Білозерка Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН