Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Білозерській районній лікарні встановлено новий гідравлічний ліфт

В Білозерській районній лікарні було встановлено та введено в експлуатацію новий гідравлічний ліфт. Про це повідомляє на своєму сайті Білозерська РДА.

8 листопада 2019 року відбулася важлива подія для пацієнтів та персоналу хірургічного відділення Білозерської центральної районної лікарні. Ще в радянські часи, при будівництві нового корпусу ЦРЛ проектом було передбачено ліфт, побудовано ліфтову шахту, але на жаль підйомник так і не був встановлений. Довгі роки адміністрація лікарні намагалася вирішити цю болючу проблему, але безрезультатно. І ось нарешті: за сприяння, райдержадміністрації,  депутатів районної ради, які виділили на ці цілі з районного бюджету 250 тис.грн, наполегливості головного лікаря ЦРЛ Дмитра Доманського та господарського персоналу встановлено та введено в експлуатацію новий гідравлічний ліфт.

Першими протестували його роботу голова райдержадміністрації Віктор Романов, головний лікар Білозерської ЦРЛ Дмитро Доманський та представник підрядника. Це радісна подія не тільки для пацієнтів, яким було дуже важко пересуватися на другий поверх, але й для тендітних медичних сестер, яким коштувало титанічних зусиль, щоб на ношах по сходах доставляти хворих до операційної та палат.

Роботи по виготовленню ліфту по індивідуальному замовленню та його встановленню з дотриманням всіх технічних вимог виконало підприємство «ФОРСТОР» з м.Дніпро. Адміністрація лікарні вдячна підряднику та всім причетним до цієї знакової події, а особливо депутатському корпусу районної ради, пише Білозерка Інфо.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН