Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерці пройшов тренінг для жінок з кількох районів області

18 січня в приміщенні Білозерської райнної бібліотеки пройшов тренінг для жінок « Я- впевнена жінка». Учасницями були жінки з Білозерського району, Херсонської області.

Тренінг проходив інтенсивно та цікаво завдяки тренерці Інні Корміленко. Чарівні дівчата та жінки, які з’їхалися із різних сіл району, працювали багато та весело: формували  поняття «впевненості у собі» та оволодівали його практичними навиками, вчилися адекватно оцінювати свої недоліки та переваги, засвоювали  правила впевненої жінки та навики використання їх у житті, вчилися відкрито висловлювати і відстоювати свою думку, без ворожості і самозахисту.

Цікаві та корисні вправи залишили неабиякі враження в учасниць. За їхніми відгуками фаворитною стала вправа «Комплімент», яка дозволила присутнім подивитися на себе очима оточуючих, сформувати нове уявлення про себе, підняти самооцінку.

«Сподобалася група, познайомилася з новими, цікавими для мене людьми, – говорить  одна із учасниць. –  На фоні інших, запам’яталася вправа “Комплімент”, яка дійсно підняла мою самооцінку».

«Велике дякую за все! Мені дуже сподобалося у цій компанії. Тренер Інна – привітна. Продовжуйте у тому ж дусі. Відкривайте ширші можливості, щоб можна було відвідати не тільки у Білозерці, а і селах району».

«Отримала підтримку, заряд енергії, впевненість. Познайомилася із новими людьми. Цікавить тема «Як діяти у конфліктних ситуаціях».  Дякую за цікавий захід, уміння розслабити, зацікавити, створити комфорт».

«Готова відвідати і інші тренінги. Наприклад, цікавить як можна розвинути у собі лідерські якості, цілеспрямованість. Тренінг пройшов, як на мене, в дуже цікавій формі».

Нагадуємо, що даний тренінг був першим із п’яти в рамках тренінгового циклу. Наступний тренінг «Ефективна комунікація в громаді»  відбудеться 15 лютого. Бажаючі зареєструватись мають перейти за посиланням тут.

Білозерка Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН