Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбулась нарада з сільгосптоваровиробниками Білозерського району

18 лютого 2020 року районному Будинку культури смт. Білозерка за ініціативи Білозерської районної державної адміністрації та за участю Департаменту розвитку сільського господарства та зрошення обласної державної адміністрації проведена нарада з сільгосптоваровиробниками району з питань підготовки до проведення весняно-польових робіт та підтримки аграріїв у 2020 році.

В ній взяли участь представники Інституту зрошуваного землеробства НААН України, Херсонського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, регіонального відділу ПАТ «Агарний фонд», Херсонського обласного центру з гідрометеорології, районної філії Херсонського центру зайнятості населення, державної податкової інспекції, Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області, банківських, фінансових установ та сільгосптоваровиробники Білозерського району.

Під час заходу обговорено питання щодо готовності агропідприємств до проведення весняно-польових робіт. Поінформовано присутніх стосовно форвардної програми закупівлі зернових врожаю 2020 року, яку реалізує ПАТ «Аграрний фонд».

Крім того, під час наради до аграріїв доведені основні напрямки державних програм фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі, які заплановані у 2020 році та впровадження грантових програм. Також, присутніх поінформовано про створення електронного кабінету аграріїв, який надає можливості останнім залучати фінансові ресурси для розвитку агробізнесу.

Окремо приділено увагу щодо легалізації найманих робітників, особливості ліцензування роздрібної торгівлі та ліцензування пального.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН