Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ювенальні поліцейські повернули до навчання 13-річного прогульника

Працівники ювенальної превенції повернули за шкільну парту 13-річного хлопця з Білозерського району, який майже місяць прогулював заняття без поважних причин. Батьки школяра пояснили, що нібито не знали про його прогули. Син їм казав, що йде в школу, а де він проводив час, їм невідомо.

Коли з навчального закладу повідомили працівникам ювенальної превенції про прогули учня 8-го класу, то разом зі службою у справах дітей поліцейські вирішили допомогти родині. Вони поговорили з батьками та учнем, з’ясували причину прогулів. Поліцейські порадили дорослим приділяти більше уваги сину. У відношенні матері складено протокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

“Разом з батьками, вчителями та психологами ми завжди вживаємо заходи для усунення причин, через які діти не відвідують школу. Загалом, за минулий рік ми повернули до навчання 39 неповнолітніх,” – повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН