Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

П’ять бізнес-екопроєктів у місті Херсоні отримають гроші на реалізацію

Про це пише у Фейсбуці керівниця Центру екологічної інформації в КЗ “Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара” Юлія Тищенко:

Бізнес хапай можливість!
Якщо стисло. Подав заявку, прийшов 28 серпня на нетворкінг, переміг! Загалом 5 бізнесів з Херсона отримують гроші (до 5 тис грн) на реалізацію екоідеї. Звісно буде відбір, але шанси дуже високі.
Зверніть увагу – саме підприємець обирає, що йому потрібно. Чи то велопарковка, чи то сортувальна станція, чи можливо хоче встановити датчик моніторингу повітря, чи може шось давно екологічне планувалося але зайвих грошей на то все не було.
Можливо знаєте в очі бізнес який вже екорішення впроваджує ? Напишіть в коментарях! Раптом ми ще не знаємо про цих героїв
Декого відмітила, але якщо є ті кому потрібна 5 000 грн – тегніть їх чи киньте цю інформацію. Буду вдячна!

Проект UcanUkraine шукає:
– кого підтримати, а саме – місцевий бізнес, який хоче зробити перший крок до статусу екологічно відповідальної компанії: кав’ярні, магазини, салони краси, сфера послуг та товарів, офісні центри, малі підприємства, тощо.
 – місцевих активістів, які хочуть навчитися співпрацювати з локальним бізнесом і впроваджувати ефективні адвокасі-кампанії.
Аплікаційна форма для БІЗНЕСУ: https://bit.ly/2Xea5ho
Аплікаційна форма для НГО: https://bit.ly/3hOkCrm
Зверніть увагу до 23 серпня потрібно зареєструватися.

❗️До виборів то не має ніякого відношення Гроші не потрібно відробляти, повертати. Аби то працювало на користь громаді та екології. Проєкт “Ucan Ukraine” реалізується ГО “Дзиґа” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН