Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні бізнесменів-початківців запрошують на семінар

Як відкрити власну справу «з нуля»? Як вести бізнес злагоджено та без ризиків? Багато підприємців-початківців на власному досвіді знають, що відкриття своєї справи вимагає не лише стартового капіталу, але і наявності знань у сфері бізнесу. Власник повинен мати знання про економіку й управління, розбиратися в основах бухгалтерського обліку, вміти запускати різні бізнес-проєкти та налагоджувати комунікації з інвесторами, контрагентами та персоналом. Щоб розібратися у цих питаннях, Херсонський міський фонд підтримки підприємництва спільно з Департаментом економічного розвитку та інвестицій організували відкрите теоретично-практичне заняття.

Запрошуємо бізнесменів-початківців на семінар: «Сучасне підприємництво: аспекти становлення власного бізнесу, трансформація бiзнес-iдеї та ефективні інструменти підвищення обсягу продажів»!

Спікером семінару стане Олег Кравець, бізнес-тренер Херсонського міського фонду підтримки підприємництва, тренер та модератор бізнес-програм, розроблених для підприємців МСБ, автор бізнес-курсу «Школа молодого підприємця», автор «Модульного навчального курсу для жінок-підприємниць Херсона».

Дата та час: 15 липня, початок о 10:00.

Місце: мала зала Херсонської міської ради.

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: https://cutt.ly/Pmv24PA

Спільними зусиллями ми розбудовуємо потужну екосистему підтримки розвитку підприємництва! Долучайтеся!

Джерело – Херсонська міська рада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН