Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївцю довелось приймати пологи в автомобілі

Жителька Миколаївщини народила, не доїхавши до пологового будинку. Приймав пологи чоловік, а допомагали патрульні поліцейські.

Чоловік із жінкою, на власній автівці їхали із селища Засілля до Миколаєва, у пологовий будинок. Не доїхавши до міста, зупинились. Чоловік попросив допомоги у патрульних, які були поруч та сам прийняв пологи в дружини.

Полісмени Дмитро Рак та Андрій Гладченко жартома говорять, надавати домедичну допомогу їх навчали, а от приймати пологи ні.

“Ми виконували службові обов’язки, до напарника підійшов чоловік та запитав, чи вміємо ми приймати пологи в жінки. Не кожен день задають таке питання. А точніше не кожен рік, за 5 – 10 років несення служби таких питань і ситуацій не відбувалося”, – каже поліцейський Дмитро Рак.

Детальніше про це в репортажі кореспондентів Суспільного:

Поліцейські викликали швидку допомогу та принесли аптечку. Карета швидкої допомоги на місце приїхала коли жінка вже народила.

“Дитинка така рожева, гарненька. Пуповину папа перерізав. Ми на ношах, жінку завезли в пологовий будинок. Ні кровотеч, нічого не було. Передали акушерам і далі вони з нею займалися”, – каже заступниця головного лікаря з оперативної і медичної роботи Служби екстреної медичної допомоги Ірина Донець.

У пологовому будинку про стан породіллі не розповідають. Нам вдалося зв’язатися з родичкою сім’ї Наталією Безбожною. Дівчина сказала, що спілкуватися ні мати, ні тато новонародженої дитини з представниками ЗМІ не хочуть.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН