Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На ремонт дороги Н-14 на Миколаївщині витратили 1,7 млрд гривень

19 листопада на Миколаївщині відбулось відкриття траси Н-14 “Кропивницький – Миколаїв”.

Європейська технологія ремонту, українські матеріали – експеримент у південному регіоні – так характеризує цю роботу засновник ТОВ “Ростдорстрой” Юрій Шумахер.

Компанія почала ремонт автодороги у березні 2020 року, 19 листопада здали в експлуатацію. Підрядник обіцяє, що бетонка простоїть мінімум 25 років, за правильної експлуатації. Також може витримати навантаження до 120 тонн.

“Бетонна дорога, вона набагато краще витримує навантаження, серйозний тут поріг, основа цієї дороги і вона довготриваліша, і ті гарантійні строки, які ми надаємо, вони більші, ніж в асфальтового покриття”, – каже Юрій Шумахер.

Трасу Н14 “Кропивницький – Миколаїв” відкрили, але це не остаточно, –говорить директор служби автомобільних доріг у Миколаївській області Владислав Невеселий. Мають ще зробити розмітку та обладнати узбіччя. Гарантію на дорогу отримали – підрядник дав 10 років.

“Ми будемо ставити перед в’їздом у Миколаїв автоматичну систему зважування, от буквально наступного тижня, вже почнемо її монтувати. Взагалі у нас в планах перекрити Миколаїв, щоб увесь транзитний транспорт, всі вантажні автомобілі проходили у нас цю систему зважування”, – каже директор служби автомобільних доріг у Миколаївській області Владислав Невеселий.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН