Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Художник Валентин Івановський розмальовує фасади херсонських будинків

Херсонський художник Валентин Івановський намалював плавні на фасаді житлового будинку. Це його друга подібна робота.

Валентин Івановський розповів, що більшу частину свого життя займається художніми роботами. Це вже другий фасад. Першу роботу він зробив минулого року у провулку Козацькому – там розмалював соняшниками.

Площа картини – близько 20 квадратних метрів квадратних, – розказав Валентин Івановський:

“Художня частина цього фасаду була виконана за 5 робочих днів. Ще день писав зверху букви. Взагалі це було 6 робочих днів. Фарба тут стійка. Акрилова. Буде гарно витримувати погодні умови”.

Роботу цю Валентин зробив на замовлення жителів ОСББ “Бучми-20”. Розмалювати фасад – це була давня мрія, – говорить членкиня правління Тетяна Білова.

“Голова ОСББ дала об’яву таку, що давайте знайдемо художника, який нам намалює гарний фасад. І знайшов Валентина. Валентин погодився. Прийшов, показав свої ескізи і нам дуже сподобалася ця картина. І вирішили зобразити її на нашому фасаді”.

Віктор Воєвода – житель будинку:

“Спостерігали за роботою. Робота дуже сподобалась. дивовижно, коли в людини є талант і вона його може реалізувати на благо мешканців міста”.

За фахом Валентин – художник-оформлювач. Займається не тільки живописом, а й різьбою по каменю, створює барельєфи – об’ємні зображення. Завдяки своїм творам художник познайомився зі своєю дружиною Оленою. Вона побачила в Інтернеті його картини, так вони і познайомилися.

У Валентина двоє синів. Молодший теж тяжіє до малювання, – розповів чоловік.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН