Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У центрі Таврійська ремонтують площу (Фото)

В Таврійську триває ремонт міських доріг та будівництво нових тротуарних доріжок.

Сьогодні, 10 липня, шляховики Каховської дорожньо-експлуатаційної дільниці розпочали роботу на площі перед відділеннями банків на вул. Портовій. Вони мають зробити зручну стоянку для автотранспорту та суцільно заасфальтувати проїжджу частину.

В четвер, 9 липня, працівники ДЕД закінчили будувати доріжку від будинків Незалежності, 9 і  Портова, 1 до автобусної зупинки «Річпорт».

Аналогічну асфальтовану доріжку в 2019 році було збудовано між п’ятиповерхівками Незалежності, 7 і 9, якою з задоволенням користуються мешканці всього житлового масиву. До хорошого звикається дуже швидко, і мати таку ж доріжку захотіли мешканці Портової, 1. Вони звернулися до депутата Таврійської міської ради Миколи Кормана з проханням посприяти в вирішенні цього питання.

На депутатський запит Миколи Йосиповича була створена комісія виконкому в складі заступника міського голови Олександра Павлюка, спеціалістів виконкому з питань комунального господарства, начальника комунального підприємства «Таврійське ЖЕУ» Олександра Главацького та депутата Кормана. На місці комісія з’ясувала, що від багатоповерхівок  Незалежності, 9 та Портова, 1 до зупинки люди «набили» так звану народну тропу, але взимку або після дощу тут суцільна грязюка.

Як вважає міський голова Микола Різак, в ХХІ сторіччі в місті повинні бути гідні умови, тому вирішено було задовольнити прохання людей.

Минулого року Каховська дорожньо-експлуатаційна дільниця заасфальтувала в Таврійську п’ять тротуарних доріжок. Від дитячої школи мистецтв вздовж багатоповерхівок на вул. Гайдара, 7 і 5, від Гайдара, 11 до вул. Незалежності, від дев’ятиповерхівки Франко, 10 до вул. Незалежності, від п’ятиповерхівки Франко, 2А до Незалежності, до автобусної зупинки «Залізнична станція», що поруч з паровозом.

Крім цього біля лікарні на вул. Каховська, 30 була збудована стоянка для автотранспорту та тротуар для пішоходів. Аналогічна стоянка з’явиться перед входом до міського стадіону на вул. Вокзальній, будівництво якого розпочалося цього тижня. Наразі виконком готується замовити її проект. В планах міської влади замовлення ще одного проекту – на будівництво дороги по вул. Ул’яни Громової в селищі Плодове, яка йде до кладовища.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН