Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На мосту через Північно-Кримський канал встановлюють нові перила

В Таврійську на мосту через Північно-Кримський канал розпочались ремонтні роботи.

У вівторок, 10 грудня, працівники підрядної організації «Комплектавтодор» приступили до заміни металевих перил пішохідної частини. Нові конструкції перил будуть встановлені по всій довжині мосту.

«Комплектавтодор» – це та організація, що виграла тендер на встановлення дорожних знаків про обмеження тут руху  великогабаритного транспорту та його об’їзд.

Після заміни перил ремонтники займуться відновленням пішохідної доріжки.

Нагадаєм, що 1 жовтня заступник голови Херсонської ОДА Сергій Козирєв провів нараду за участю заступника директора Департаменту будівництва та розвитку інфраструктури, начальника управління автомобільних доріг загального користування місцевого значення ХОДА Анатолія Галамаги, начальника облавтодору Миколи Савченко та його заступника Анатолія Овсієнко, на якій йшла мова про стан мосту через Північно-Кримський канал в Таврійську.

Керівники відповідних структур прийшли до висновку, що аварійний міст в Таврійську потребує капітального ремонту. Він давно загрожує безпеці руху та життю всіх, хто перетинає міст автомобілем чи пішки, про що міська влада Таврійська неодноразово письмово повідомляла керівництво області.

За висновком Київської науково-дослідної лабораторії по будівництву мостів, яка на початку року обстежувала міст, «вказана споруда згідно діючих нормативів знаходиться у 5-му (непрацездатний) експлуатаційному стані».

Тоді під час наради було вирішено, що буде замовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт мосту. На його розробку, вважають в ХОДА, знадобиться не менше півроку. За цей час область планує залучити кошти, необхідні на ремонт такого масштабного об’єкту. Але щоб почати розмову про них на рівні держави та закласти в бюджет, треба точно знати, скільки це буде коштувати.

Для початку, було вирішено обмежити з 15 жовтня 2019 року рух великогабаритного транспорту.

Але відремонтувати пішохідну доріжку та встановити нові конструкції перил в облавтодорі пообіцяли ще до кінця поточного року.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН