Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійську вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

22 червня, в Таврійську вшановували День скорботи і пам’яті жертв Другої світової війни.

79 років з того дня – 22 червня 1941 року, коли Німеччина напала на Радянський Союз, і о четвертій годині ранку німецькі літаки бомбили Київ, – занадто малий строк, щоб затягнулись в душах українського народу рани біди і втрат.

Кожного року 22 червня Рада ветеранів Таврійська за підтримки міської ради та міського голови Миколи Різакавідвідує пам’ятники загиблим воїнам в селищі Плодове, в парку мікрорайону Східний та меморіал на вул. 40 років Перемоги.

Цього року, в умовах адаптивного карантину, покладання вінків та корзин з квітами відбулось в обмеженому складі. Так, міський голова Микола Різак разом з керуючою справами виконкому Наталею Левченко, головою Ради ветеранів Надією Чабан, директором міського Будинку культури Зоєю Штефан та дільничним офіцером поліції Юрієм Кудревським вшанували світлу пам’ять всіх, хто загинув на фронтах Другої світової війни, на меморіалі по вул. 40 років Перемоги.

До пам’ятника в парку на Східному вінок та квіти покладали секретар міської ради Андрій Хахалєв, керівники дошкільних закладів міста Лідія Зоря та Юлія Гарькава, заступник директора школи № 7 Наталя Малинова.

Заступник міського голови Олександр Павлюк з керівниками комунальних підприємств Таврійська Олександром Главацьким, Галиною Волянюк і Віктором Пономаренко вшанували пам’ять героїв Другої світової війни біля пам’ятника загиблому солдату в селищі Плодове.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН