Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську привітали учасників Другої Світової війни

Напередодні свята Дня Перемоги міський голова Микола Різак та голова Ради ветеранів Таврійська Надія Чабан відвідали учасників ІІ Світової війни.

На жаль, в Таврійську безпосередніх учасників Другої Світової залишилось четверо. Це Анатолій Андрійович Галицький, Раїса Іванівна Токаренко – блокадниця Ленінграду, Марія Юхимівна Шинкарецьката Анастасія Олексіївна Симчук, яка малою дитиною потрапило до німецького концтабору.

Марію Юхимівну Шинкарецьку – в березні їй виповнилось 99 років – внучаті племінники забрали до себе в Велику Лепетиху, тому міський голова привітав трьох ветеранів. Для Марії Юхимівни пакунок з подарунками і матеріальну допомогу Надія Максимівна передала з родичами.

Микола Іванович з Надією Максимівною обійшли кожного ветерана, привітали зі святом Перемоги, побажали міцного здоров’я та довгих років життя. Разом з теплими словами вітання вони вручили Анатолію Андрійовичу, якому в цьому році виповнюється 95 років, Раїсі Іванівні та Анастасії Олексіївні конверти з матеріальною допомогою та святкові набори продуктів.

Іще, Надія Максимівна передала їм пакунки від правнука учасника бойових дій  Олексія Григоровича Онищенко. Сергій, так звуть молодого чоловіка, просив голову Ради ветеранів передати, щоб ветерани пом’янули його прадіда в День Перемоги.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН