Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Працівники Таврійського міськвиконкому влаштували санітарний день (Фото)

22 травня, в санітарний день працівники Таврійського міськвиконкому вийшли працювати в парки та зелені зони відпочинку міста.

Так, в парку залізничників спеціалісти виконкому Інна Куришко та Ольга Щербан поливали молоді дубки. В травні тут на місце зламаних дерев було висаджено 15 дубків. Дуже чутливі, вони потребують неабиякої уваги та багато води.

Крім нещодавно посаджених дерев Інна Куришко та Ольга Щербан насищали вологою сосни, дуби, клени і катальпи.

Як з’ясувалося, санітарний день видався і в Миколи Кормана, керівника комунального підприємства «Таврійський ринок». Микола Йосипович присвятив його формуванню кущів в сквері, який він свого часу розбив за м’ясо-молочним павільйоном ринку, і якому присвячує будь-яку вільну хвилину.

П’ятниця зазвичай напружений день для комунальників Таврійська. Вони стараються підтягнути всю свою роботу, щоб на вихідні всюди було чисто і бажано без аварійних ситуацій. Поки сантехніки ЖЕУ обходили і перевіряли перед вихідними стан каналізації в будинках, косарь цього комунального підприємства обкошував дитячий майданчик у дворі вул. Портова, 3 і 5.

Працівники «Таврійського водоканалу» кінець робочого тижня присвятили благоустрою санітарних зон ВНС. Зокрема, на 10-й ВНС вони білили паркан.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН