Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«LEGO-фестиваль» відбувся у Таврійську (Фото)

31 жовтня в Таврійському дошкільному освітньому закладі «Джерельце» пройшов міський захід «LEGO-фестиваль».

Цього дня на запрошення завідуючої «Джерельця» Лідії Зорі дитсадок відвідав секретар Таврійської міської ради Андрій Хахалєв, з’їхались колеги Лідії Григорівни з відділу освіти разом з завідуючою Лілією Микитенко, з дошкільних закладів Таврійська і Нової Каховки.

На фестивалі свої роботи з конструкцій LEGO гостям демонстрували три групи дитсадка – «Теремок», «Дзвіночок» та «Золота рибка». Щоб підтримати своїх дітей, в фестивалі взяли участь батьки вихованців закладу.

Хоча в такому форматі колектив «Джерельця» проводить захід вперше, фестиваль видався дуже насиченим та цікавим. Він пройшов під девізом «Я люблю Таврійськ». Діти створили безліч конструкцій, пов’язаних з рідним містом, побудували те, про що вони мріють. Дорослі дивувалися фантазіям підростаючого покоління, і щиро бажали, щоб вони втілились в життя.

Кожна група провела презентацію своїх робіт. Діти зконструювали школу майбутнього в місті Таврійськ, міський спортивний комплекс, автовокзал, автошколу, супермаркет, навіть аеропорт.

Кращими було визнано роботи групи «Дзвіночок». «Золота рибка» та «Теремок» розділили відповідно друге і третє місця. Переможців Андрій Миколайович Хахалєв нагородив грамотами і преміями міського голови.

Гості фестивалю відмітили вискоий рівень підготовки заходу та розвитку і виховання самих дітей. Дорослі були в захваті від майстер-класу, який провели для них вихованці з групи «Дзвіночок». І з задоволенням збирали конструкції разом з дітьми, коли Лідія Григорівна запропонувала їм позмагатись і побудувати щось за одну хвилину.

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН