Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійському Будинку культури відбувся концерт до Міжнародного дня 8 березня

До жіночого дня 8 березня в Таврійському Будинку культури (директор Зоя Штефан) відбувся святковий концерт, на який були запрошені представниці прекрасної половини Таврійської територіальної громади, які в дитсадках та школах навчають наших дітей, надають населенню громади соціальні послуги, керують старостинськими округами, комунальними підприємствами, закладами освіти та культури.

Шановних жінок привітав міський голова Микола Різак.

– В цій залі зібралися самі красиві, самі розумні, самі талановиті  і відповідальні жінки Таврійської територіальної громади, – звернувся Микола Іванович до присутніх. – Вже давно підмічено, що саму відповідальну роботу виконують жінки. Хочу звернутися до всіх вас зі словами щирої вдячності за те, що ви виконуєте таку потрібну для нашої територіальної громади роботу. Якщо подивитися, то в більшості на всіх відповідальних посадах у нас працюють жінки. І саме головне, що вони чудово справляються зі своїми обов’язками. Наша територіальна громада складається з трьох старостинських округів – трьох «китів», на яких стоїть наша громада. А очолюють їх три чарівні жінки, які тягнуть цю нелегку роботу, і до всього відносяться відповідально. Я щиро вдячний їм за підтримку і за все, що вони роблять.

– Жінка – вона не тільки працівник, вона – дружина, господиня, мама. Є така притча, коли в сім’ї діти: «мама, коли їсти, мама, а що одягнути, мама, а куди йти?», а до батька звертаються тільки з одним: «тато, а де мама?». Тому що, як би ми не хотіли, всюди головною є жінка – і на роботі, і вдома. Я дуже хочу, щоб всі ви були щасливими, здоровими і багатими. Коли я звертаюсь до чоловіків, то завжди кажу: шануйте жінок не тільки 8 березня, вони заслуговують на повагу кожного дня, тому що створені, щоб їх любили, оберігали і турбувались про них. Я вас щиро люблю, поважаю, і хай вам щастить. Зі святом вас, дорогі жіночки! – сказав міський голова.

Немало теплих, доброзичлих слів і привітань на честь жінок пролунало зі сцени. Творчі колективи Будинку культури «ToriDance» (художній керівник Поліна Нарядова), «Грація» (Аліна Ольховська), співачки вокального тріо Ольга ЩербанПоліна Нарядова та Юлія Назаренко, співак Анатолій Кравець, чарівні ведучі концерту Олена Клюс і Вікторія Сікорська, співачка, художній керівник Будинку культури і керівник вокальної студії Ірина Шаповалова підготували в подарунок жінкам 20 номерів своїх кращих пісень та танцювальних композицій, щоб створити в залі гарний настрій і відчуття справжнього свята.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН