У Таврійську на вході до відділу субсидій облаштували пандус

Минулого четверга будівельники підрядної організації закінчили роботи з облаштування пандуса та нового ганку до відділу соціального захисту населення на вул. Гайдара,9в.

Цього дня сюди ж – в хол було завезено нові меблі. Як повідомлялось раніше, за рішенням міського голови Миколи Різака тут була розширена зона очікування на прийом до фахівців відділу субсидій та Пенсійного фонду. Будівельники об’єднали коридор з вільною кімнатою, створивши просторий хол, встановили нове вікно, зробили ремонт приміщення, замінили лінолеум.

Як розповіла спеціаліст відділу Вікторія Малашенко, в той же день молоді мами пандусом зайшли до відділу з колясками, і спокійно вирішували свої справи, не хвилюючись за дітей.

Втім, відвідувачі, що приїжджають на велосипедах, почали пристібати свій транспорт до металевих перил пандуса. Щоб вони не пошкодили нові перила, вирішено додатково встановити біля стіни металеву стоянку для велосипедів.  

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com