Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутати міськради провели огляд виконаних робіт з ремонту доріг

Члени комісії у складі представників управління транспортної, дорожньої інфраструктури та зв’язку міськради, підрядних організацій та депутатів міськради оглянули відремонтовані об’єкти за адресами:
– вул. Потьомкінська: поточний середній ремонт проїжджої частини виконувало ТОВ« Арт-Мега-Строй»;
– вул. Комкова (на розі вул. Олександрівська та вул. Комкова; перехрестя вул. Комкова та вул. Пушкінської): поточний середній ремонт проїжджої частини здійснювало ТОВ «Камелія – 1»;
– вул. Стрітенська: поточний середній ремонт проїжджої частини – виконавець ПП «Лідер».
На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
Як результат – заактовано кілька зауважень, які стосувалися якості виконання робіт із поточного ремонту проїжджої частини.
Зокрема, по вул. Потьомкінській, де було відремонтовано підрядною організацією ТОВ« Арт-Мега-Строй» 6,5 тис. кв/м дорожнього покриття та виконано підняття 51 люка, з яких 6 – замінювалося, комісія рекомендувала відкоригувати роботи із підняття 5 люків. Гарантійний строк на виконаних робіт – 3 роки.
Також підрядній організації, якій було видано дозвіл на монтаж газогону малого тиску у цьому місці, буде виставлена вимога щодо відновлення дорожнього покриття при настанні сприятливих погодних умов.
На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять, дорога та вулиця
А на вул. Комкова (на розі вул. Олександрівська та вул. Комкова, перехрестя вул. Комкова та вул. Пушкінської). Там підрядна організація поклала 141 кв.м та 545 кв/м дорожнього покриття. Найближчим часом підрядна організація виконає проливання бітумом з’єднання між старим та новим асфальтним покриттям.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН