Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Платники Генічеського управління сплатили майже 5 мільйонів гривень податку на нерухомість

За п’ять місяців 2020 року платники Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та

м. Севастополі перерахували до місцевих бюджетів 4,8 млн гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Майже 3,6 млн гривень податку на нерухомість сплатили суб’єкти господарювання – юридичні особи. Від громадян – фізичних осіб надійшло

1,3 млн гривень податку.

Із них платники Генічеського відділення внесли – 3,8 млн гривень, Нижньосірогозького – 0,5 млн гривень, Новотроїцького – 0,3 млн гривень, Іванівського – 0,2 млн гривень податку за нерухомість. Порівняно з відповідним періодом 2019 року надходження зросли майже на 3 млн гривень.

Звертаємо увагу: громадяни – платники податків у 2020 році сплачують податок на нерухоме майно за 2019 рік. Податкові повідомлення-рішення про сплату податку та відповідні платіжні реквізити надсилаються (вручаються) платнику податку – фізичній особі контролюючим органом за місцем його податкової адреси (місцем реєстрації) до 1 липня поточного року.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН