Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській лікарні відзначили День захисту дітей

Херсонські медики також відзначають Міжнародний день захисту дітей. Так, у лікарні Карабелеша провели конкурс малюнка серед дітей своїх співробітників. Всіх учасників – 285 хлопчиків і дівчаток – заохотили подарунками – наборами для малювання. Дитяча поліклініка №1 цього медичного закладу також долучилася до привітання своїх маленьких пацієнтів. Усім діткам, які з різних причин приходили на прийом до лікаря, вручили подарунки.

У цьому році в Україні Міжнародному дню захисту дітей виповнюється 22 роки. А от у всьому світі вже 61 рік поспіль привертають увагу до захисту дітей планети від голоду, насильства, неможливості отримати освіту, медобслуговування та інші права і свободи.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято хлопчиків, дівчаток, їх батьків та бабусь з дідусями, насамперед це – нагадування суспільству про необхідність захисту прав дитини. Щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому самі стали чудовими батьками і гідними громадянами своєї країни.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН