Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нових випадків коронавірусу цієї доби на Херсонщині не зафіксовано

Про це повідомляє голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв:

– За останню добу Херсонський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України провів 295 досліджень на виявлення коронавірусу за методом ПЛР, з яких 77 – надійшли з м. Каховка.

ЖОДНОГО нового випадку НЕ ЗАФІКСОВАНО!

📢Також маємо ще 2 нових одужання (жінка з Олешківського району та дитина 3-х років з Нововоронцовського району).

🔹На жаль, маємо вже 2-й летальний випадок. Помер 57-річний чоловік з Олешківського району, у якого був лабораторно підтверджений коронавірус. Основна причина смерті – набряк мозку на фоні гострого порушення мозкового кровообігу. Чоловік не потребував підключення до апарату ШВЛ.

✅ Тож, станом на 29 квітня маємо 111 лабораторно підтверджених випадків на COVID-19 на Херсонщині. З них повністю одужали 37 інфікованих. Та, на жаль, 2 летальних випадки.

✅ Від сьогодні з 08:00 обмежено в’їзд/виїзд приватного транспорту з м. Каховка (в’їзд дозволяється лише громадянам, зареєстрованим у м. Каховка, та автотранспорту спеціальних рейсів, що забезпечує перевезення працівників об’єктів критичної інфраструктури) шляхом встановлення мобільних карантинних блокпостів, а саме⬇️
🔹 мобільний карантинний блокпост на 3 км автодороги Т-2214 (район АЗС «КТК»);
🔹 мобільний карантинний блокпост на вул. Мелітопольська, 1а.

✅ Обмежено рух шляхом перекриття доріг Р-47 (км 74 + 800), Р-47 (км 75 + 100), Р-47 (км 78) та встановлення бетонних блоків.

✅ Запроваджено додаткові обмежувальні заходи, зокрема щодо пересування та перебування людей у громадських місцях на території м. Каховка з 13:00 29 квітня до 06:00 04 травня.

✅ Щодня рятувальники у захисних костюмах проводять дезінфекцію спеціальним розчином транспортних зупинок в обласному та районних центрах.
За минулу добу фахівці Головне Управління ДСНС України у Херсонській області провели дезінфекцію у 85 місцях можливого скупчення людей та 25 км доріг.

✅ Відстежувати поширення захворюваності на COVID-19 на Херсонщині можна за допомогою електронної мапи – https://bit.ly/3cOs5Eo.

☝️Будьте відповідальними, здоровими, якомога більше залишайтеся вдома! Дотримуйтесь усіх рекомендованих заходів безпеки та довіряйте інформації тільки з офіційних джерел!

Не забувайте, що карантин – це не канікули!

Все буде добре!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН