Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чаплинці приєднались до проведення в Херсонській області всеукраїнського проекту «Озеленення України»

Чаплинська селищна рада приєдналася до проведення в  Херсонській області всеукраїнського проекту «Озеленення України», ініційованого проєктом “Книга рекордів України” та активістами “CEO Club Ukraine”, з висадження    100 000 000 дерев у 100 країнах світу.

         Мета проекту – привернення уваги людей до екологічних проблем країни, розвиток екологічної свідомості населення та відновлення екосистеми України.

13 березня 2020 року, за ініціативи Чаплинської селищної ради, у селищі організовано та проведено акцію «Озеленення України» по благоустрою селища Чаплинка.

У заходах по озелененню прийняли участь працівники Чаплинської селищної ради та її структурних підрозділів – підрозділу «Благоустрій», відділу освіти, молоді та спорту, відділу культури, комунальні заклади «Чаплинський дитячий будинок творчості дітей та юнацтва», «Чаплинська дитяча музична школа», «Чаплинський культурно-мистецький центр», «Чаплинська централізована бібліотечна система», шкільні та дошкільні заклади.

Також, до участі залучено громадськість, населення та працівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності.

У ході акції було висаджено 675 саджанців багаторічних дерев та кущів на паркових зонах та зонах загального користування, у центрі селища та на його околицях: береза, ясен, клен, черемха, горобина, в»яз, ялівець, туя, катальпа, гібіскус, верба, акація.

Усі учасники акції отримали задоволення від виконаної роботи та її результатів.

Чаплинська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН