Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чаплинська громада приєднується до всеукраїнського проєкту «Озеленення України»

Чаплинська селищна рада приєднується до проведення в  Херсонській області всеукраїнського проєкту «Озеленення України», ініційованого проєктом “Книга рекордів України” та активістами “CEO Club Ukraine”, з висадження 100 000 000 дерев у 100 країнах світу.

Мета проєкту – привернення уваги людей до екологічних проблем країни, розвиток екологічної свідомості населення та відновлення екосистеми України.

В цей день у нашій державі планують висадити 1 мільйон молодих дерев.   

У Чаплинській селищній раді їх висаджуватимуть на територіях комунальних та освітніх закладів, багатоквартирних будинків, паркових зонах та зонах загального користування. У тих місцях, де потім можна буде забезпечити догляд за саджанцями.  

Підрозділ Чаплинської селищної  ради «Благоустрій» допоможе у проведенні акції. Фахівці підрозділу підберуть посадковий матеріал – породи саджанців, які властиві для нашої місцевості, та сформують перелік місць для проведення акції 20 березня 2020 року.

20 березня 2020 року мешканців Чаплинської селищної ради, приватних підприємців, представників підприємств, установ та організацій усіх форм власності та громадськість запрошують долучитись до акції.

Чаплинська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН