Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чаплинській громаді відбулось новорічне театралізоване дійство

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свято Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

Мабуть, кожен, хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов’язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року так його і проведеш.

Не обминув радісний, святковий настрій і Чаплинську громаду в якому Новий рік відсвяткували 28 грудня 2019 року новорічним театралізованим дійством «Попелюшка» (режисер К. Іноземцева).

У фойє Чаплинського культурно-мистецького Центру була створена затишна, тепла фото зона для усіх бажаючих сфотографуватися на згадку про Новий рік.

Театралізоване дійство супроводжувалася яскравими, енергійними танцями, а саме: зразковий ансамбль танцю «Капітошка» (кер.В.Магдалюк), хореографічний колектив «Аура» (кер.Т.Вакулко та А.Мироненко), хореографічний колектив «Сузір’я» (кер.Т.Мончик), студія сучасного танцю «Азарт» (кер. Л.Нірода), група сучасного танцю «Світло» (кер.Ю.Біщук) та хореографічний колектив «School  life» (кер.Л.Процко).

Новорічний настрій і любов подарували глядачам вокалісти  Анна Коваленко, Віта Фаустова, Валентина Балясна, Наталя Яцюк, вихованці дитячого вокального гуртка «Веселі нотки»: Дар’я Смірнова, Вікторія Шевченко та Софія Смірнова (кер.К.Іноземцева), вокальний гурт «Грація» та вокальний ансамбль «Чаплинські мотиви» (кер. А. Павлюк).

Ролі виконували неперевершені актори:

Попелюшка – тендітна Ірина Мілейко, яка виконала свою роль ніжно і зворушливо,

Принц – бравий та молодий Дмитро Спільний,

Мачуха – яскрава та талановита Тетяна Божко,

Доньки – енергійні та веселі Ольга Філенко та Ксенія Мальченко,

Король – імпозантний Роман Харченко,

Звіздар – спокійний та артистичний Влад Коноваленко,

Фея – чарівна та сентиментальна  Олена Привалова,

Паж – як завжди талановитий, енергійний Денис Коцюбський.

А як же без подарунків на Новий рік. Чотири щасливиці отримали сертифікати на 20% знижку у магазині Solo.

Дякуємо усім аматорам сцени, які брали участь у заході  за неперевершену гру.

Бажаємо Вам в рік Щура побільше практичності і цілеспрямованості, великодушності і світлого розуму, грошових злив і величезної удачі у всіх починаннях! Бажаємо трохи любовної сентиментальності, емоційності, крапельку безглуздості і впертості. І неодмінно — виконання всіх заповітних бажань!

З Новим роком!

Чаплинська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН