Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувся Різдвяний кулінарний фестиваль (Фото)

11 січня 2020 року біля головної ялинки у місті Херсоні відбулось обласне свято за народними традиціями «Хай прийдуть до тебе три празники в гості», яке сповнене колядками, щедрівками та новорічно-різдвяними вітаннями.

Організатором цього свята був Херсонський обласний Центр народної творчості.

Представники Чаплинської громади долучилися до святкувань.  Вокальний ансамбль «Степова ліра», (кер. А.Павлюк) комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр»  зачарував усіх присутніх на Площі своїм яскравим та народним співом.

Найароматнішою та найсмачнішою подією свята став ІІ Різдвяний кулінарний фестиваль «Щедра кутя – багате життя!», в якому 17 учасників презентувати різноманітну кутю та інші страви різдвяного столу.  Творчі працівники Магдалинівського та Червонополянського сільських Будинків культури Чаплинської громади також прийняли участь у фестивалі і пригощали суддів, мешканців міста кутею та іншими різдвяними стравами.

Саме кутя, яку готували шеф-кухарі села Магдалинівка: Людмила Касьянова, Олена Чекаренко та Оксана Мельник, стала переможцем у номінації: «Вік живи вік учись!» – збереження та популяризація народних традицій. Вітаємо їх з перемогою!

 

Чаплинська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН