Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

30 автомобілів престижної марки «Range Rover» було ввезено на Херсонщину по заниженим цінам

Цікаві факти щодо зовнішньоекономічної діяльності податкової розкриває Дмитро Сосинович – перший заступник начальника ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі, полковник податкової міліції в інтерв’ю журналістам.
За його інформацією службою задокументовано та припинено незаконну діяльність «центру мінімізації митних платежів», який за рахунок використання підконтрольних суб’єктів господарювання (у т.ч. підприємств-нерезидентів) надавав послуги по мінімізації сплати митних платежів при імпорті понад 30 автомобілів престижної марки «Range Rover» по заниженим цінам.
Дмитро Сосинович розповів, що вже повідомлено про підозру одному з учасників протиправної діяльності, кримінальне провадження спрямовано до суду та у жовтні 2019 року винну особу засуджено.

Мене дуже часто обливають брудом на невідомих сайтах, різноманітні боти. Тісно пов’язують з митницею та приписують різноманітні «гріхи». Я надаю вам реальні факти, і ви зрозумієте чому. Кому ж сподобається викриття подібних схем, – каже Дмитро Сосинович.

Херсонщина за день 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН