Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбувся перший форум підприємців Чорноморського узбережжя Херсонщини (Фото)

Про це на Фейсбуці повідомляє Тетяна Домбровська:

– 29 лютого 2020 року у Херсонській обласній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара відбувся перший в Україні Форум підприємців Чорноморського узбережжя Херсонщини, на якому були розглянуті важливі екологічні проблеми нашого регіону.

Проведення цього форуму свідчило про виклики, які пов’язані зі станом довкілля та необхідності впровадження екологічного врядування в Україні.

З привітальним словом до учасників звернувся голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв. Він наголосив на важливості збереження навколишнього середовища в зоні рекреації Херсонщини.

Голова правління ХОГО “Регіональна рада підприємців” Федір Барулін представив свій Проект “Чорноморське узбережжя Херсонщини без сміття” щодо поширення територій природно-заповідного фонду. Керівник проекту також наголосив, що для баз відпочинку Херсонщини важливо пройти сертифікацію на здобуття права міжнародної відзнаки “Блакитний прапор”.

Голова Ради підприємців області та керівник підприємства торгової марки “Clime” Юрій Рожков розповів про існуючі безфосфатні альтернативи, які він застосовує на власному підприємстві. Також запропонував шукати нові рішення для розвитку екотехнології.

На форумі взяли участь фахівці не тільки нашої області, а ще гості з Києва, Миколаєва та Сум.

Після завершення заходу учасники мали можливість вільного спілкування по майданчикам на різні сучасні екологічні теми.

Фото: М. Макарюк

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН