Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці у захваті від місцевого Парку юрського періоду

Щодня до нової місцевої цікавинки вишикуються черги херсонців із дітьми, які хочуть на власні очі побачити, як вигладає Парк юрського періоду. У вихідні ж ажіотаж ще більший. Херсонський меценат і депутат Херсонської облради Юрій Рожков написав, що побачив у новому улюбленому місці херсонців:

– А ми щасливі, коли щасливі наші діти! Сьогодні бачив в очах донечки стільки радості!!! Однозначно, треба частіше відпочивати з родиною. Роблю висновок для себе й раджу вам, Друзі! Ці миті – незабутні. А наш новий Парк юрського періоду так і вабить малечу. Проте, там цікаво й дорослим. Можна почитати енциклопедичні дані, пофотографуватися і просто відпочити, поки аніматори розважають дітей. Ігор Колихаєв, його Благодійний фонд “Нам тут жити” з науковцями розробили цікавий і корисний майданчик для жителів і гостей Херсона!

Будемо раді усім туристам нашого сонячного міста. У нас є чим дивувати, а надалі буде ще більше цікавих проектів з благоустрою територій. Це – наш любий Херсон. Тож, працюємо разом над його відродженням. Бо #Нам_тут_жити!

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН