Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Обласна влада подякувала спортсменам за високі досягнення на європейській арені (Відео)

Спортивна спільнота Херсонщини знову вражає своїми досягненнями. Лише за останній місяць синьо-жовтий прапор незліченну кількість разів піднімався над європейськими аренами, в тому числі завдяки високим результатам херсонців.

Сьогодні, 28 лютого, Херсонська обласна рада відзначила кращих спортсменів області почесними нагородами.

Так, за вагомий внесок у розвиток боротьби вільної в Херсонській області, високий професіоналізм Подяка голови обласної ради оголошена Владиславу Єлхіну, студенту відділення боротьби вільної Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, та його тренеру Дмитру Шейку – вчителю фізичної культури з боротьби вільної Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради.

Нагадаємо, Владислав Єлхін завоював срібну та бронзову нагороди на Чемпіонаті Європи з вільної та греко-римської боротьби серед спортсменів з порушенням слуху. Його досягнення стали можливими завдяки впровадженню інклюзивного навчання у Херсонському вищому училищі фізичної культури Херсонської обласної ради.

«Я дякую вам за нагороду. Для мене це велика честь. Вдячний і за те, що дали мені і моїм слабочуючим друзям можливість здобувати вищу освіту, займатися улюбленою справою. Херсонське вище училище фізичної культури – найкращий заклад у всій країні. Від імені усіх спортсменів дякую за фінансову підтримку нашого закладу та за новий зал для тренувань з вільної боротьби», – звернувся Владислав Єлхін до депутатського корпусу Херсонської обласної ради.

За вагомий внесок у розвиток кульової стрільби в Херсонській області, високий професіоналізм Подяка голови обласної ради оголошена Михайлу Ямковому – вчителю фізичної культури з кульової стрільби Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, який на високому рівні підготував спортсмена Ігоря Соловея, з останніх досягнень якого – срібло і золото міжнародних змагань з кульової стрільби, що проходили у Сербії.

Також за вагомий внесок у розвиток боротьби вільної в Херсонській області, високий професіоналізм, перемогу, здобуту на чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби в Римі (Італія) Подяка голови обласної ради оголошена Еріку Арушаняну – випускнику Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, бронзовому призеру Чемпіонату Європи зі спортивної боротьби.

Спорт для всіх

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН