Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Директор Каховської ГЕС взяв участь в обговорнні питання змін у податковому кодексі

25 лютого Олег Пащенко взяв участь у засіданні Херсонської регіональної ради інвесторів з питань захисту бізнесу, яке відбулось в приміщенні обласної державної адміністрації.

У ході засідання були обговорені питання щодо поточної ситуації легалізації бізнесу в області та очікувані нововведення в податковому законодавстві в 2020 році. Також присутні ознайомились із презентацією Інвестиційного атласу надрокористувача.

Нагадаємо, що у листопаді 2019 року, під час Міжнародного економічного форуму «Таврійські горизонти», було презентовано інвестиційний проєкт «Будівництво Каховської ГЕС-2» та підписано меморандум про співпрацю між найбільшою гідрогенеруючою компанією країни – Укргідроенерго та Херсонською обласною державною адміністрацією щодо його реалізації.

Довідка:

Херсонська регіональна рада інвесторів з питань захисту бізнесу утворена 5 лютого 2020 року, розпорядженням голови облдержадміністрації Юрія Гусєва. До складу Ради увійшли керівники силових структур, представники центральних органів виконавчої влади на місцях та керівники підприємств – найбільших платників податків Херсонської області.

Основним пріоритетом Ради є створення передумов для залучення та ефективного використання коштів суб’єктів інвестиційної діяльності, спрямованих на соціально-економічне зростання регіону, підвищення якості державного регулювання інвестиційної діяльності на території Херсонської області і встановлення конструктивного діалогу між місцевими органами виконавчої влади та суб’єктами господарювання в інвестиційній та зовнішньоекономічній сферах діяльності.

Пресслужба Укргідроенерго

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН