Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

23 заклади дошкільної освіти Суворовського району Херсона взяли участь у ІІ міському фестивалі «Літературні намистинки» (Відео)

25 і 26 лютого подібні літературні читання відбулись у Корабельному та Дніпровському районах міста. Сьогодні конкурсантів приймав Херсонський ясла-садок №7.

Про мету конкурсу розповіла голова журі, методистка Херсонського Центру позашкільної освіти Лариса Заїка.

«Мета – об’єднати батьків і дітей, спрямувати зусилля дорослих на виховання і розкриття талантів їхніх дітей. Нині це дуже складно: діти змалку сидять за комп’ютером і телефонами, і ми хочемо відволікти їх і спонукати до вивчення літератури і розвитку їхніх здібностей. Цього року більше учасників, більше батьків задіяні у процесі підготовки», – сказала Лариса Михайлівна.

У конкурсі – чотири номінації. Якщо у трьох – «читання прози і віршів» і «гуморесок та малих жартівливих форм», «театральні постановки, вистави, змішаний жанр» оцінювався артистизм виконання, то у номінації «читання авторських творів» на першому місці була співпраця маленьких читців та їхніх батьків.

«Дошкільний заклад дає можливість розкрити у маленькій душі ті сторони, які іноді батьки не бачать. Ми намагаємось привити любов до книжок, до письменників. У нас вже є діти, які пишуть вірші з 6 років, і конкурс «Літературні намистинки» цьому сприяє», – розповіла директорка Херсонського ясел-садка №7 Олена Бихалова.

Цього дня відбулось нагородження лауреатів міського літературного конкурсу та дипломантів.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН