Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині фермер задекларував серйозну суму отриманих доходів

Іванівський фермер задекларував майже півмільйона гривень доходів, – про це повідомили в пресслужбі ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

На Херсонщині фермер із Іванівського району підтримав цьогорічну кампанію декларування доходів, отриманих у 2019 році, відвідав податкову інспекцію та задекларував 492 тис. грн. минулорічних статків. Про це повідомила начальниця Іванівської податкової інспекції Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області. Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ульяна Москалик.
Фермер – платник податків легалізував минулорічні доходи від вирощування сільськогосподарської продукції та своїм власним прикладом засвідчив формування нової податкової свідомості у сільгосптоваро виробників району та сумлінну громадянську позицію під час декларування доходів.
Це і дієвий результат минулорічних комплексних заходів операції «Урожай», який активно проводили спеціалісти податкової служби області спільно з представниками територіальних громад та підрозділів держгеокадастру щодо легалізації використання земельних ділянок та договорів оренди задля додаткових надходжень до бюджетів місцевих громад.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН