Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині громадяни активно декларують доходи

Представники місцевих органів самоврядування Нововоронцовщини приєднались до кампанії декларування 2020.

Працівники Новокаховського управління ГУ ДПС у Херсонській області Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проводять агітаційну масово-роз’яснювальну роботу щодо декларування доходів серед населення. Долучилися до неї і представники місцевих органів самоврядування Нововоронцовського району.

Так, виконали свій громадянський обов`язок та задекларували свої доходи за 2019 рік депутат Нововоронцовської районної ради Анатолій Мураєнко та голова Біляївської сільської ради Олександр Вансович, які особистим прикладом довели, що сплата податків – це почесний обов’язок кожного громадянина, від якого залежить не тільки добробут району, а й держави в цілому.

В свою чергу начальник Новокаховського управління Галина Серебрянська наголосила на важливості декларування доходів та своєчасної сплати задекларованих податків. Крім цього, вона підкреслила, що ці кошти поповнюють місцеві бюджети та являються джерелом фінансування соціально-побутових потреб: освіти, медицини, бюджетної сфери, вони спрямовуються на реалізацію програм соціального та економічного розвитку місцевих громад. Повідомила, що з кожним роком спостерігається зростання рівня усвідомлення громадянами необхідності декларування доходів та сплати податку до бюджету.
Фахівці Новокаховського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі запрошують громадян задекларувати свої доходи та сплатити податок до бюджету. Декларацію про майновий стан і доходи необхідно подати до податкової інспекції за місцем своєї реєстрації до 1 травня 2020 року.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН