Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Історія херсонської моделі у Китаї зворушила користувачів соцмереж

Херсонка відмовилися від евакуації, відмовляючись залишати свого песика в окупованого короновірусом Китаї. Відповідна інформація збурила соцмережі. 22-річна модель родом з Херсона і досі не повернулася в Україну разом із громадянами, яких евакуювали вчора. 

Соцмережі її підтримують, однак ситуація з собакою досі не вирішилася. Про все це Настя пише у своєму Instagram.

5 лютого дівчина написала про це у соціальних мережах.

“…Я подала заяву, надіслала анкету, фото паспорта і візи для участі в евакуації, звичайно ж, теж, але мені посольство відмовило у зв’язку з тим, що у мене є собака. Вони запропонували мені її залишити або віддати в розплідник, на що я відповіла категоричне НІ. Не знаю, на яку відповідь вони розраховували, але я ніколи її не кину і не зраджу. Вона мій друг і моя сім’я, моя підтримка і антидепресант”, – одразу ж заявила Настя. 

Згодом вона розповіла, що з нею комунікувати представники посольства, запевняючи, що дівчину доставлять додому, проте песика доведеться залишити. Це не передбачено умовою евакуації. 

У свою чергу посольство України в КНР наголошує, що вжило всіх можливих заходів для евакуації усіх українських громадян. Про це у коментарі Громадському радіо заявила речниця МЗС Катерина Зеленко. 

Нагадаємо, що вчора в Україну повернулися громадяни з Китаю. Їх на Полтавщині, у Нижніх Санжарах, зустріли негативно: жителі населеного пункту протестували, палили шини, перекривали дорогу. Наразі усіх евакуйованих помістили у 14-денний карантин.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН