Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Просвітницьку акцію влаштували для підприємців на ринку в Олешках

Для підприємців, які реалізують товари на центральному ринку м. Олешки, відбулася інформаційно-просвітницька акція з питань легалізації підприємницької діяльності та найманої праці: «Легалізація бізнесу – або як вийти з тіні?». У складі районної робочої групи з питань легалізації найманої праці до якого долучилася начальниця Олешківської ДПІ Херсонського управління Надія Кротко.

Під час проведення заходу підприємцям пояснили переваги ведення легальної підприємницької діяльності та офіційного працевлаштування, які суттєво впливають на подальше пенсійне забезпечення та соціальні гарантії. Окремо розповіли про відповідальність за введення бізнесу без державної реєстрації, а також штрафні санкції, які будуть накладатися на підприємців за використання найманих працівників без оформлення трудових відносин. Для усіх охочих та підприємців роздавали інформаційні пам’ятки про переваги ведення бізнесу по-білому.

Важливо: за номером «гарячої» телефонної лінії (0552) 427-647, бізнесмени та громадяни Херсонщини можуть отримати індивідуальні консультації та вичерпні коментарі з будь-яких питань реєстрації та введення підприємницької діяльності.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН