Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Каховщині відкрили власний бізнес 300 платників податків

Для розвитку бізнесу на Каховщині карантин – не перешкода. Тут із початку року до кола суб’єктів господарювання долучилося 300 нових підприємств та підприємців. Серед них – 259 представників малого бізнесу та 41 юридична особа.

«Однією із складових збільшення кількості платників податків є суттєве покращення сервісного обслуговування та впровадження Е-сервісів, – зазначила в. о. начальника Каховської ДПІ Оксана Талєб. Електронні сервіси податкової служби надають можливість подавати звітність не виходячи із дому, перевіряти сплату своїх платежів до бюджету, наявність податкового боргу тощо».

Станом на 01 жовтня на податковому обліку в Каховській ДПІ ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі перебувають 4293 платника податків.

Переважну більшість із них складають підприємці – фізичні особи – 2869 осіб або 67 відсотків від загальної кількості платників. Решта – 1424 або 33 відсотка – це юридичні особи. Серед загальної̈ кількості суб’єктів господарювання 351 зареєструвалися платниками ПДВ.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН