Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Урожай податків від аграріїв Херсонщини перевищив 113 мільйонів гривень

За 9 місяців 2020 року місцеві бюджети Херсонщини отримали від платників четвертої групи спрощеної системи оподаткування
113,5 млн гривень єдиного податку. Інформацію повідомили спеціалісти управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Лідерами зі сплати єдиного податку четвертої групи є аграрії, що здійснюють діяльність у Каховському, Бериславському, Новотроїцькому та Чаплинському районах. Вони забезпечили 40 відсотків від загальних надходжень податку по області, що складає 45 млн гривень єдиного податку.
За цей же період громадяни – одноосібники, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї), з метою одержання прибутку задекларували
146,2 млн гривень доходів. Загальна сума задекларованих статків на 20,6 млн гривень або на 15 відсотків більше, ніж торік. Сума самостійно визначених податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб склала 26,8 млн гривень та на 4,3 млн гривень перевищила минулорічний показник.

Єдиний податок від платників четвертої групи спрощеної системи оподаткування та самостійно задекларовані податки від обробки сільськогосподарських земель та паїв стовідсотково зараховуються до загального фонду місцевих бюджетів Херсонщини, тобто до скарбниць мешканців громад, де працюють та сплачують податки такі сільгосптоваровиробники.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН