Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліцейські виявили неповнолітніх порушників, які гуляли вночі

У Білозерці ювенальні поліцейські провели рейд по виявленню неповнолітніх тусовщиків, – повідомляють у відділі комунікацій поліції Херсонської області. 

Співробітники ювенальної превенції Білозерського району провели нічний рейд рейди щодо попередження бездоглядності неповнолітніх.
Інспектори перевірили розважальні заклади та заклади громадського харчування. В одному з клубів поліцейські виявили неповнолітнього, який не досяг 16-ти років і знаходився у закладі без супроводу дорослих у нічний час. Також поліцейські встановили, що йому замовляли алкоголь повнолітні. Через це власника закладу притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 180-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування», а повнолітніх, які пригощали алкоголем за ст. 180 «Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння».
Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, поліцейські відвели дитину додому та передали батькам, вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності.

Також в ході рейду ювенальні поліцейські нагадували власникам закладу про заборону продажу неповнолітнім алкоголю та вручили їм спеціальні наліпки «Відповідальність починається з мене».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН