Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ювенальні поліцейські розповіли про здобутки колег

“Діти потребують нашої підтримки, посмішки та уваги”, зазначає старший інспектор ювенальної превенції Скадовського відділення поліції НВП ГУНП в Херсонській області старший лейтенант поліції Токар Олександр, який працює в службі три роки.

Олександр працює у Скадовському районі Херсонщини, на території якого розташовано 19 дитячих оздоровчих таборів і кількість дитячого населення у період літньо – оздоровчого сезону зростає майже до 150000 дітей, він професійно реагує на всі виклики сьогодення та організовує і забезпечує безпеку маленьких відпочивальників та місцевих мешканців.

Ювенальний інспектор налагодив якісну взаємодію з усіма суб’єктами захисту прав дітей та директорами дитячих оздоровчих наборів, вчасно реагує на всі їх звернення, Олександр вважає: “Вчасно попереджений злочин – врятована дитина”.

Александр каже, швидко розшукана дитина – гарантія недопущення злочину відносно неї. Упродовж минулого оздоровчого сезону Олександр розшукав 25 дітей, яких передав батькам або законним представникам, жертвами злочину вони не стали.

Він приділяє посилену увагу роботі з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах. Всього у минулому році з сімей вилучено 29 дітей, здоров’ю та життю яких загрожувала небезпека. Олександр постійно організовує для дітей з зазначених сімей відвідування Скадовського дельфінарію, тому що саме ці дітки потребують нашої уваги та турботи, зазначає Олександр.

Ювенальний інспектор каже, що бачити у дитячих очах радість та посмішку – це найвища винагорода за проведену роботу, тому він бажає всім колегам дитячих щасливих та радісних посмішок!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН