Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні проходить вокальний конкурс серед студентів (Відео)

Бейонсе, Лана Дель Рей, Тіна Кароль та багато інших зірок дуже шкодуватимуть, що пропустили одну з найголовніших подій 2020 року – Голос ХДУ!

45 учасників, 4 члени журі, повна зала глядачів та шквал емоцій завітали на перший етап конкурсу – сліпі прослуховування. «Голос ХДУ проходить вже 2 роки поспіль, але цього разу – масштабніше. Охочих взяти участь було аж 45 учасників!

Правила відомі кожному: 4 члени журі обирають учасників наосліп. При цьому вони орієнтуються лише на власний слух та вокальні дані виконавців. Цього року в журі: Юлія Трокіна, Олексій Пономарьов, Роман Матвеєв та Євген Остапішин.

У свої команди тренери могли обрати лише 4 конкурсанти, тому вибір був нелегкий. Талановитих студентів було чимало, проте судді не розгубилися. Вони обирали найкращих, критикували справедливо, боролися за учасників та давали поради тим, кого не обрали.

Емоції переповнювали всіх співаків. Страх, хвилювання, захват – і ось, нарешті, довгоочікуваний виступ, а за ним – і хвиля оплесків вдячної зали. Учасники, хоч і хвилювалися, але виступали гідно, чисто беручи найвищі ноти та дивуючи глядачів широкими вокальними діапазонами.

Хлопці та дівчата вразили не тільки журі, але й керівництво та викладачів університету, котрі прийшли підтримати вокалістів.

Буде ще два етапи конкурсу, тож з упевненістю можна сказати, що найцікавіше – попереду.

Команда StudTV підготувала сюжет про цю подію:

https://www.facebook.com/studTvKSU/videos/1032381303791318/?v=1032381303791318

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН