Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

StudTV випустило відео про концертну програму “Пліч-о-пліч” у Херсоні (Відео)

У соту річницю з дня заснування Херсонського державного університету було відкрито медичний факультет. “Це не просто важлива подія, це життя, розпочате з чистого аркуша”, – вважає декан медфакультету Ірина Глущенко.

Навчальний заклад об’єднав творчі сили з Генічеським медичним училищем. Результати співпраці помітні вже сьогодні. День здоров’ я, День фармацевта та багато інших заходів проходять за участі студентів обох навчальних комплексів. Більш того, до них залучають і жителів міста, що доводить цікавість херсонців до цієї профсеії та розуміння  важливості розвитку професії медичного спрямування.

3 грудня, пройшов святковий концерт під назвою “Пліч-о-пліч”, назва якого говорить сама за себе. Пліч-о-пліч Херсонський державний університет та Генічеське медичне училище рухаються вперед. На молодь покладена важлива місія – допомагати людям підтримувати здоровий стан та гарне самопочуття. Не випадково студенти виконали пісню “Янголи в білих халатах”. Ректор ХДУ Олександр Співаковський на концерті зазначив, що об’єднання зусиль – це важливий крок. Це шлях до успіху.

StudTV – студентське телебачення ХДУ підготувало відео про те, як пройшов концерт.

https://www.facebook.com/784531731924276/videos/2598273640268208/?story_fbid=982679638776150&id=784531731924276&sfnsn=mo&d=n&vh=e

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН