Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Федерація мотоспорту вручила подяку міській раді Нової Каховки

На апаратну нараду Новокаховської міської ради 11 лютого завітав голова Обласної Федерації мотоспорту Дмитро Ільїн разом зі своїми вихованцями. Він нагадав: Федерація створена 5 років тому. Але неофіційно існує вже багато років.

За цей час вихованці досягли значних успіхів і вагомих результатів в мотоспорті. І це – не без допомоги міської влади, яка відгукнулася на прохання Федерації і виділила місце для проведення змагань. Крім того, майбутні чемпіони регулярно займаються в одному зі спортзалів міста. Серйозно готуються до змагань.

У 2020 році 27-29 березня буде проведено Чемпіонат України з мотокросу – і пройде він у Новій Каховці! «Це велика честь для нас», – підкреслив Дмитро Ільїн.

На знак вдячності за підтримку спортсменів Дмитро Ільїн вручив міському голові Подяку від Херсонської Федерації мотоспорту. Володимир Коваленко зауважив: це подяка всім, хто причетний до підтримки мотоспорту в місті – і депутатам, і комунальникам, і спорткомітету, і звичайно ж – всім вболівальникам, хто підтримує майбутніх чемпіонів. «А юні спортсмени нерідко – менші, ніж колесо в мотоцикла. Але як вправно хлопчаки ним управляють!», – порадів майстерності юних спортсменів міський голова. І подякував за те, що прославляють місто своїми перемогами. Дмитро Ільїн висловив сподівання, що ближчим часом керівництво міста підтримає ідею створення в Новокаховській ОТГ профільної дитячо-юнацької спортивної школи, яка б виховувала нових чемпіонів з мотоспорту.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН