Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Патрульні гвардійці військової частини 3056 врятувати життя літньому чоловіку

11-го лютого до військовослужбовців, які виконували завдання з охорони громадського порядку у Суворовському районі міста Херсона, звернулася продавчиня з місцевого продовольчого магазину. Вона повідомила, що біля прилавку раптово знепритомнів літній чоловік.

Прибувши на місце події, гвардійці впевнилися, що присутні викликали швидку допомогу та привели до тями громадянина. Ним виявився 75-и річний херсонець, який вийшов за покупками.

“Чоловік мав всі наявні ознаки серцевого нападу. У нього посиніла зона “носогубного трикутника”. Отямившись, він поскаржився на млявість, тремтіння та оніміння язика та попросив пігулки нітрогліцерину. Пощастило, що поряд була аптека і ми змогли швидко знайти та дати йому необхідний медикамент” – розповідає патрульний гвардієць Дмитро Негуляєв. Свого часу хлопець закінчив медичний коледж, тому швидко зорієнтувався в нестандартній ситуації та зміг заспокоїти збентеженого чоловіка.

До приїзду карети швидкої допомоги, стан громадянина поліпшився. Він подякував гвардійцям та попросив лікарів допомогти дістатися домівки, попередньо відмовившись від госпіталізації.

“Завдяки впевненим та оперативним діям Нацгвардійців, чоловік прийшов до тями й почувається добре, — зазначає лікар бригади швидкої допомоги Юлія Петрик, — Також хлопці допомогли нам швидко встановити дані літнього чоловіка та адресу місця його проживання”.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН