Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці влаштували переполох серед таксистів

Податківці Херсонщини у лютому приєдналися до марафону з легалізації підприємницької діяльності. З цією метою вчора пройшов рейд «Легалізуй бізнес – виходь з тіні!» Спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом із херсонськими патрульними відділу безпеки дорожнього руху та співробітниками Укртрансбезпеки провели серед суб’єктів господарювання та громадян, які надають послуги із пасажирських перевезень на території залізничного вокзалу м.Херсона.

На Привокзальній площі учасники рейду зупинили п’ять автомобілей, на яких були закріплені ліхтарі з логотипами таксі. Під час проведення контрольно-перевірочних заходів «таксисти» відмовлялися пред’являти посвідчення водія та технічні паспорти на транспортні засоби з метою уникнення від покарання. На авто-порушників було складено 5 протоколів про адміністративні правопорушення. Наразі матеріали щодо встановлених порушень будуть направлені до Херсонського міського суду Херсонської області.

Впродож місяця спеціалісти податкової служби області консультуватимуть платників за телефоном «гарячої» телефонної лінії 427-647, за яким бізнесмени та громадяни області мають можливість отримати індивідуальні консультації та вичерпні коментарі з будь – яких питань реєстрації та ведення підприємницької діяльності.
Перевірки тривають.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН