Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонським платникам розповіли про прозоре ведення бізнесу

В малому залі Дніпровської районної ради у м. Херсоні пройшов другий у цьому році семінар для платників податків Херсонщини. Його спікерами стали провідні спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Тематика заходу була зорієнтована на особливості оподаткування доходів та складання звітності для платників податків – юридичних осіб. Актуальною та важливою стала інформація про проведення інформаційно-просвітницької акції з питань легалізації підприємницької діяльності та найманої праці суб’єктів господарювання Херсонщини «Легалізація бізнесу – або як вийти з тіні?». За номером «гарячої» телефонної лінії (0552) 427-647 бізнесмени та громадяни області можуть отримати індивідуальні консультації та вичерпні коментарі з будь-яких питань реєстрації та введення підприємницької діяльності.
Також фахівці податкової розповіли присутнім про особливості сплати ПДВ та податку на прибуток, заповнення податкової звітності та виправлення помилок. У ході розповіді, спеціалісти наголосили юридичним особам про користування електронним кабінетом, розповіли про зміни в строках подання звітності з податку на прибуток та штрафні санкції.

Наостанок учасники семінару отримали ґрунтовну інформацію щодо справляння та заповнення податкової звітності з майнового, земельного, транспортного податків, податку з нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки та туристичного збору. Також податківці нагадали про терміни їх сплати тощо. Підприємці проявили активність, цікавилися усіма деталями та чітко давали зрозуміти, що рівень ведення бізнесу на Херсонщині у перспективі стане одним з кращих в Україні.

Наступний безкоштовний семінар для платників податків – юридичних осіб відбудеться 10 березня 2020 року в малому залі Дніпровської районної у м. Херсоні ради о 14-00. Отримуйте важливі податкові новини та консультації провідних спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі – першими!

ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН