Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Центри обслуговування платників на Херсонщині змінили графік роботи через карантин

На період карантину режим роботи ЦОП (ДПІ) Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі змінився:

ЦОП Херсонської ДПІ Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, ЦОП Новокаховської ДПІ Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та ЦОП Генічеської ДПІ Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі працюють з 10 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв., з обідньою перервою, та з технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10-15 хв.;

інші ЦОП (ДПІ) Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі – з 10 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв. із технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10-15 хв.).

Працівники Контакт-центу ДПС України, які надають інформацію платникам податків з питань стану обробки електронної звітності та інших електронних сервісів за номером телефону 0800-501-007 (напрямок 0), будуть працювати на період карантину з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. в черговому режимі.

У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платника слід звернутись до служби підтримки за телефоном 0800501007 (напрямок 0) або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Заздалегідь просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, і приносимо вибачення за можливі незручності! Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

об
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН