Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Комунальники Таврійська підготувалися до негоди

Міський голова Микола Різак поставив комунальним підприємствам Таврійська завдання підготуватися до погіршення погодних умов.

Зважаючи на оголошений на 5-6 лютого помаранчевий рівень штормового попередження і сильні опади, які за прогнозом гідрометцентру будуть йти протягом трьох днів, вся комунальна техніка приведена в стан підвищеної готовності.

Ці дні і на вихідні комунальники будуть працювати в посиленому режимі. На водоканалі та в «Комунсервісі» створені антикризові групи, які повинні миттєво реагувати на аварійні ситуації. В першу чергу, прибирати сніг та посипати складні ділянки міських доріг і перехресть протиожеледною сумішшю. Саме на такий випадок цієї осені «Комунсервіс» придбав для трактора навісний снігоприбиральний відвал.  

В середу, 5 лютого, на щотижневій апаратній нараді з комунальниками заступник міського голови Олександр Павлюк зобов’язав керівників організувати на ці дні роботу диспетчерів, щоб населення міста мало куди звертатись на випадок ймовірних наслідків негоди.

Окремо Олександр Михайлович розпорядився попередити двірників, щоб були готові опертивно посипати піском доріжки прибудинкових територій.  

В суботу і неділю в виконкомі разом з міським головою Миколою Різаком будуть працювати відповідальні чергові – заступник міського голови Олександр Павлюк та секретар міської ради Андрій Хахалєв.

Нагадаємо, Таврійськ отримав штормове попередження, в якому йдеться, що 5-6 грудня у зв’язку з переміщенням з Балкан циклону Petra очікуються сильні опади, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, штормовий вітер з поривами 25-30 м/с.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН