Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Таврійськ із робочим візитом відвідав голова Херсонської ОДА Сергій Козир

25 березня Таврійськ відвідав голова Херсонської обласної держадміністрації Сергій Козир.

Разом з офіційними особами ХОДА, в числі яких директор департаменту здоров’я облдержадміністрації Віктор Короленко, губернатор побував на лікарняному комплексі майбутнього «Центру первинної медико-санітарної допомоги міста Таврійськ», що на вул. Каховська, 30.

Показуючи приміщення терапевтичного відділення, міський голова Микола Різак розповів Сергію Козирю про реконструкцію, що вийшла на фінішну пряму, про зусилля, які  було затрачено протягом трьох років, результатом чого є майже готові кабінети, палати денного стаціонару, приміщення для лабораторії і фізіотерапевтичного кабінету. Тільки за останній час підрядники виконали роботи більше, ніж на 3 млн. грн., розрахуватися за що окрім міського бюджету не має звідки. Тим більше, що тепер кабінети треба обладнати новими меблями, встановити кондиціонери, комп’ютери та іншу оргтехніку. Не кажучи вже про сучасне медичне обладнання, яке повинно бути в ЦПМСД, і на допомогу в придбанні якого дуже розраховує влада Таврійської територіальної громади.

Зі слів губернатора, він був вражений масштабом та рівнем реконструкції нашої лікарні. Очільник області погодився, що Таврійську треба допомогти, а директор департаменту здоров’я Віктор Короленко доповнив, що є варіанти, як залучити державні кошти на оснащення ЦПМСД.

Дійсно, на фоні, коли в районі є приклади закриття давно діючих «Центрів первинної медико-санітарної допомоги», прагнення Таврійська створити в територіальній громаді власну сучасну лікарню первинної ланки стоять того, щоб держава звернула увагу і посприяла скорішому відкриттю нашого медичного центру.

Сайт Таврійська

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН