Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова Херсонської ОДА затвердив проєкт будівництва Центру «Н2О» у Новій Каховці

Як повідомлялось раніше, 23 січня в Херсонській облдержадміністрації відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку та проектів-переможців «Всеукраїнського громадського бюджету», що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

У конкурсному відборі, за дорученням міського голови Нової Каховки Володимира Коваленка, керівником комунального підприємства «АкваСпорт» Оксаною Лисенко був представлений проект «Будівництво Центру Олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка» по проспекту Дніпровський, 18-а у м.Нова Каховка, Херсонської області».

Регіональна комісія розглянула подану заявку та дала їй високу оцінку. А вже минулого тижня проектну документацію будівництва Центру Олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка» затвердив своїм розпорядженням голова ОДА Юрій Гусєв.

Загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах визначена на рівні 434764,188 тис. грн. з ПДВ, у тому числі будівельні роботи сягнуть 278871,483 тис. грн. без ПДВ, а придбання меблів та необхідного інвентарю на 56955,834 тис. грн. без ПДВ. Проєкт розробило ТОВ «Спортпроєкт».

Центр Олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка», являє собою багатофункціональний спортивний комплекс, який відповідає всім сучасним вимогам до таких об’єктів та міжнародним стандартам, експлуатується упродовж всього року, окрім програм реабілітації та оздоровчого плавання, спортивних тренувань, організації водних свят, здатний забезпечити проведення змагань в водних видів спорту відповідно до вимог Міжнародної федерації з плавання.

На виготовлення проєктної документації водно-спортивного комплексу вже витрачено близько 4 мільйонів гривень (співфінансування обласного та місцевого бюджету) з залученням особистих коштів депутата Верховної Ради Ігоря Колихаєва. Вже отримані усі необхідні технічні умови та висновки експертів.

Проєктна тривалість будівництва «Н2О» становить 36 місяців. У 2020 році з Державного фонду регіонального будівництва на це розраховують залучити 60 млн. грн.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:

Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН